Itslearning-opas Sotungin etälukion opiskelijoille

Asiasanat

KoulutusOpiskelijat

Sotungin etälukion kurssien ja opintojaksojen sisällöt löytyvät Itslearningistä

Mikä Itslearning on? Itslearning on oppimisympäristö, jossa sijaitsee Sotungin etälukion verkkokurssi- ja opintojaksomateriaalit. Etäopiskelu perustuu itslearningistä löytyviin kurssi- ja opintojakso-ohjeisiin ja -materiaaleihin. Kun olet valinnut etäkurssin Wilmassa, jakson käynnistyttyä itslearningiin avautuu valitsemasi kurssi/opintojakso sisältöineen.

Mistä saan kirjautumistunnuksen ja salasanan Itslearning-ympäristöön?

Itslearningiin kirjaudutaan Vantaan opetusverkon käyttäjätunnuksella, joka on henkilökohtainen jokaiselle etäopiskelijalle. Jos etälukio on pääkoulusi Vantaalla, tunnuksen saat etälukion opintosihteeriltä. Jos pääkoulusi on muu vantaalainen lukio, niin Itslearningin tunnus on sama kuin oman koulusi wilma-tunnus. Jos pääkoulusi on muualla kuin Vantaalla, tai et opiskele samanaikaisesti muualla, saat kirjautumistunnuksen etälukion opintosihteeriltä.

Jokaisen kurssin/opintojakson osalta tulee lukea huolellisesti suoritusohjeet. Ohjeet löytyvät itslearningistä oman kurssisi/opintojaksosi aloitusnäkymästä. Ohjeet voivat olla erilaiset eri kursseilla/opintojaksoilla. Opettajat ovat laatineet kursseille/opintojaksoille tehtäviä, joilla on tiivis palautusaikataulu. Ensimmäisen aloitustehtävän palautus tapahtuu jo kurssin alussa ensimmäisellä tai toisella viikolla. Tehtävien palautus on edellytys kurssin läpäisemiseksi.

Jos itslearningin käytössä ilmenee teknisiä ongelmia, otathan yhteyden IT-tukeen Sotungissa: Ari Immonen (ari.immonen@eduvantaa.fi) puh. 040 546 2757.

Avainsanat

Sotungin etälukio