Opiskelun tuki Sotungin etälukiossa

Asiasanat

KoulutusOpiskelijat
Sotungin etälukio, opiskelun tuki

K‍äänny etäohjaajasi tai opinto-ohjaajasi puoleen, mikäli opintosi eivät etene. Yhdessä voitte pohtia uutta sopivaa aikataulua kurssien/opintojaksojen suorittamiselle. Ota yhteyttä suoraan aineenopettajaan, mikäli etenemisen ongelmat liittyvät tiettyyn aineeseen.

OPISKELUTERVEYDENHUOLTO

Vantaa tarjoaa etälukiossa opiskeleville tutkintotavoitteisille opiskelijoille kaupungin järjestämän opiskeluterveydenhuollon. Opiskeluterveydenhuollossa ohjataan opiskelijoita huolehtimaan terveydestään, autetaan eteenpäin eri elämäntilanteissa ja tuetaan opiskelukykyä. Opiskeluterveydenhuoltoon kuuluu myös sairaanhoito. Terveydenhoitajan vastaanotolle voi varata ajan puhelimitse, s-postilla tai HUS-alueella Maisan kautta. Opiskeluterveydenhuollon lääkärille ajanvaraus tapahtuu terveydenhoitajan kautta. Terveysneuvontaa annetaan arkisin klo 8-16, myös p. 09 839 10023. Sivulta www.vantaa.fi/omahoito pääset tekemään myös sähköisen terveystarkastuksen ja ottamaan valmennusohjelmia käyttöön. Terveydenhoitajien tilat ovat Sotungin lukiossa. Sotungin lukion terveydenhoitaja on Pia Koskelainen p. 043 8259926 . sähköposti: etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Sotungin etälukiossa on tarjolla psykologi- sekä erityisopettajan palvelut tutkintotavoitteisille opiskelijoille.

Erityisopettajana etälukiossa toimii Henriikka Haimila, 040 5288 239, henriikka.haimila@eduvantaa.fi

Erityisopettaja on paikalla Sotungissa maanantaisin ja perjantaisin.

Opiskelijat voivat itse varata ajan psykologilta Wilman kautta tai puhelimitse (soitto, tekstari, Whatsapp). Käynnit psykologilla ovat maksuttomia.

Psykologi Susanne Palmu, p. 040 4824 919, Susane.Palmu@vantaa.fi.

Psykologi Sotungissa paikalla pääsääntöisesti keskiviikosta perjantaihin klo 8-16 välillä.

Psykologin kanssa voit keskustella luottamuksellisesti mm. opiskelusta, ajankäytönsuunnittelusta, jännittämisestä, tunteista, tulevaisuuden toiveista ja suunnitelmista, elämässäsi tapahtuneista isoista muutoksista, ihmissuhteista.

Nuorten ohjaus- ja tukikeskus KIPINÄ:

Jos nuori alle 29-vuotiaana keskeyttää opinnot ammatillisessa koulutuksessa tai lukiokoulutuksessa ilman jatkosuunnitelmia, nuorisolain mukaan oppilaitoksen on luovutettava nuoren yksilöinti- ja yhteystiedot nuoren kotikunnalle etsivää nuorisotyötä varten. Yksilöinti- ja yhteystiedot ovat: nuoren nimi, henkilötunnus, kotikunta, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä alaikäisen nuoren huoltajan yhteystiedot. Yhteystiedot saatuaan etsivä nuorisotyö ottaa yhteyttä nuoreen ja selvittää, onko nuori tuen tarpeessa. Vantaalaisten nuorten osalta etsivää nuorisotyötä koordinoi Nuorten ohjaus- ja tukikeskus Kipinä.

Avainsanat

Opiskelun tuki